Overslaan en naar de inhoud gaan

Programma 2023

vrijdag 10 november

Avondwandeling

Naar jaarlijkse gewoonte starten we op vrijdagavond met een heuse avondwandeling. We leiden u langs een tocht van zeven kilometer doorheen donker Ardooie en trakteren u hierbij op talrijke optredens van lokaal talent. Ook voor de innerlijke mens hebben we heel wat lekkers in petto! Meer info.

zaterdag 11 november

Gezellige kinder- en familienamiddag

Zaterdagnamiddag is voor de allerkleinsten. Niemand minder dan Sint-Maarten zelf komt de kinderen verwelkomen met een goed gevulde kindernamiddag! Show, muziek, schminkstanden en zoveel meer zorgen voor een onvergetelijke namiddag! Meer info.

Marktanimatie

In de late namiddag komt het marktanimatieteam het marktplein en straten onveilig maken. Professionele acts zorgen voor verwondering en vertier! Meer info.

Stoet

Hierbij aansluitend komen de vele verenigingen het beste van zichzelf geven op onze 42ste Sint-Maartensstoet. Praalwagens en groepen zorgen voor het spektakel langs het parcours. Meer info

Avondprogramma

Deze fantastische feesten worden afgesloten met een heus avondfeest met verschillende optredens in tent Polenplein en Bar Tiste met ook een knallend vuurwerk! Meer info.

 

 

Top