Marktanimatie

Programma

16u30 u : Start internationale straatanimatie op de markt.

Sint-Maarten vertrekt onder begeleiding van de koninklijke muziekmaatschappij Sint-Cecilia uit Koolskamp naar de Motestraat.
Belleman Donald Debel. De Ardooise Belleman Donald Debel opent de stoet. U zult het gehoord hebben!

De ganzenfanfare (NL): Ja Sint Maarten is o.a. de beschermheilige van de ganzenhoeders. 
Een tamboer, een tamboer-maitre en een groep Toulouse ganzen zijn de exquise ingrediënten van deze grandioze act gelardeerd met tromgeroffel, gefluit, gegak en andere muzikale klanken marcheren deze ganzen door de straten van Ardooie.

Bon Pardon: “ kuisgespuis” is de schoonmaakploeg van de toekomst . Deze ludieke kuismobiel gaat op zoek naar gebrek aan hygiëne van straatsteen tot … okselvijvers. Relax en laat je verwennen...

De vlammende riksha: Twee sensuele hellevuurpersonages komen langzaam en geruisloos op een vlammende en sissende riksha voorbij. Het geheel is mysterieus en onheilspelllend. Waar gaan ze heen? Wat is hun doel?

Moving Poles: Hoog in de lucht op flexibele palen, leveren artiesten buitengewone prestaties, buigend en wiegend in de lucht, het publiek betoverd en geboeid in absolute fascinatie.

Spring gerust eens binnen in ‘BAR TISTE‘; de tent van Tisten en de arti(e)sten. 
Kinderen kunnen er hun goodie bag ophalen maar hier vindt tevens omstreeks 19u15 een heuse Ardooise vedettenparadeplaats met niemand minder dan imitator Eddy Wally,Kathleen Naert en Rita Demeyere. 
M3 zorgt de vlotte bediening van de drankjes.

Maar er zijn ook hapjes: worstenkramen, frietjes  en ja, zelfs een heus oliebollenkraam is aanwezig. 

Top